O nama

Dobrodošli u Sportski centar Mladenovac!

Godine 1982. smo započeli svoju misiju kao vaša destinacija za sportske aktivnosti, zabavu i zajednicu u Mladenovcu. Mi smo tim ljudi koji je posvećen stvaranju inspirativnog sportskog okruženja koje zadovoljava potrebe svih naših posetilaca, bez obzira na uzrast, nivo veštine ili interese.

Naša Vizija

Naša vizija je jednostavna: želimo da promovišemo fizičku aktivnost, zdravlje i timski duh u zajednici Mladenovca i okoline. Kroz raznoliku ponudu sportskih sadržaja, želimo inspirisati ljude da ostanu aktivni, razvijaju svoje veštine i stvaraju nezaboravne trenutke.

Naši Sadržaji

Sportski centar Mladenovac nudi različite sportske sadržaje i usluge kako bismo zadovoljili raznovrsne potrebe naših posetilaca:

  1. Pitch Teren: Vrhunski ograđen teren sa veštačkom travom.
  2. Sauna: Mesto za relaksaciju i očuvanje zdravlja tela i uma.
  3. Sportska Teretana: Savremeno opremljena teretana za poboljšanje fizičke forme i kondicije.
  4. Bazeni: Dva bazena, veliki i mali, pružaju savršeno mesto za plivanje i vodene aktivnosti.
  5. Dva Dečija Igrališta: Dva posebna prostora za bezbednu i kreativnu zabavu najmlađih.
  6. Sportske Hale: Moderno opremljene sportske hale pružaju prostor za različite sportske aktivnosti kao što su košarka, odbojka, fudbal i mnoge druge.
  7. Stoni Tenis: Uživajte u dinamičnoj igri stonog tenisa u našim prostorijama prilagođenim za sve ljubitelje ovog sporta.
  8. Hol Bar i Sport Caffe: Dva kafića unutar našeg centra, Hol Bar i Sport Caffe, pružaju idealnu atmosferu za opuštanje i druženje nakon sportskih aktivnosti. Uživajte u osvežavajućim pićima, prijateljskoj atmosferi i prostoru namenjenom odmoru i razgovoru.

Naša Posvećenost

Naša posvećenost je pružiti izvanredno iskustvo svim posetiocima. Bezbednost, kvalitet, raznolikost i pristupačnost su vrednosti koje nas vode u svemu što radimo. Nudimo različite članstva i pakete kako bismo osigurali da svako može pronaći ono što mu najviše odgovara.

Kontaktirajte Nas

Želimo čuti vaše povratne informacije, pitanja i predloge. Naša vrata su vam uvek otvorena, i pozivamo vas da nas kontaktirate putem telefona, e-maila ili društvenih mreža.

Hvala što ste odabrali Sportski centar Mladenovac kao svoje mesto za sportske aktivnosti i zabavu. Radujemo se što ćemo vas videti i zajedno stvarati sportske trenutke vredne pamćenja.