недеља, 01 10 2023
phone-24.png

Тел:011-8232-822

U petak, 26.10.2018. od 10h-13h,u Sportskom centru će se održati Sajam zapošljavanja, gde će više od 30 firmi kojima je potrebno preko 300 radnika različitih zanimanja i stepena kvalifikacija ponuditi posao.
Zanimanja koja su tražena u ovom trenutku i koja će biti ponuđena su, između ostalih, prodavac, pekar, poslastičar, fizički i pomoćni radnici, vozač, magacioner, metalobrusač, metalostrugar, kranista i viljuškarista, bravar, operater na CNC mašinama, inženjer energetike, radnik u proizvodnji, zidar, tesar, armirač, stolar, poslovođa, referenat, tehnolog, projektanat nameštaja, programer, operater na presi i laseru…

Učešće na Sajmu najavili su i predstavnici Nemačke organizacije za međunarodnu tehničku saradnju (GIZ), a u okviru DIMAK projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih“.
U sklopu opštinskog štanda, humanitarna organizacija „Dečije srce“ predstaviće učesnicima Sajma svoje usluge u oblasti hraniteljstva.
Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV).
Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

Login Form