субота, 04 07 2020
phone-24.png

Тел:011-8232-822

U subotu, 09.03.2019. godine od 10h-20h, u Sportskom centru će se održati tradicionalni Osmomartovski Olimpik kup u ritmičkoj gimnastici.
Organizator kupa je mladenovački ritmičko gimnastički klub Olimpik koji ove godine slavi jubilej 10 godina postojanja i uspešnog rada.
Na kupu će nastupiti preko 200 takmičarki iz cele Srbije, iz 15 klubova grupnih i individualnih sastava Nivoa C i B grupno, i C i B individualno.
Klubovi učesnici su: Gk Palilula Beograd,Gk Tim Beograd, Gk In Beograd,Gk Paraćin,Gk Evita Svilajnac,Gk Gimnastix Niš,Gk Papilon Užice,Gk Gracija Užice,Gk Ruslana Pančevo,Gk Una Pirot,Gk Sirene Pirot,Gk Sat Novi Sad,Gk Estrela Novi Sad,Gk Palestra Novi Sad i Gk Olimpik Mladenovac za koji će takmičiti 30 takmičarki u svim kategorijama koje su pripremili treneri Biljana Cesarac,Martinović Mirjana i pomoćni treneri Ćirić Marija i Popović Andjelija. Za naš klub će suditi sudija našeg kluba, Vujić Nevena.
Zahvaljujemo se na podršci  GO Mladenovac, Sportskom savezu Mladenovac kao i prijateljima našeg kupa, Makovica d.o.o, Optika Mirčić, Sweethouse Arandjelovac i Mesara Kosmaj koji su svake godine uz nas.
Pozivamo sve ljubitelje ritmičke gimnastike da dodju i podrze naše takmičarke, i uzivaju u ovom prelepom sportu.
Ulaz slobodan.

Login Form