понедељак, 03 10 2022
phone-24.png

Тел:011-8232-822

Saopštenje za javnost :

Pravosnažnom presudom Osnovnog suda u Mladenovcu, Fudbalski klub Kovačevac obavezan je da Sportsko- rekreacionom centru "LJubomir Ivanović - Gedža" isplati sredstva u iznosu od 2.500.000 dinara.

Rukovodstvo Sportsko-rekreacionog centra "LJubomir Ivanović - Gedža" 16.6.2011. godine zaključilo je ugovor o jemstvu za kredit kod Credy banke a.d. Kragujevac, Fudbalskom klubu Kovačevac, čiji je predsednik u tom trenutku bio bivši predsednik GO Mladenovac, Dejan Čokić.
Imajući u vidu da FK Kovačevac nije isplatio ni jedan dinar ovog kredita, Sportsko-rekreacioni centar "LJubomir Ivanović - Gedža" bio je dužan da isplati sve obaveze FK Kovačevac nastale tim kreditom. Isplatom 2.500.000 dinara Sportski centar je doveden u nezavidan finansijski položaj, koji je u prethodnim godinama kulminirao dugom prema zaposlenima u ovoj ustanovi u visini od 15 mesečnih zarada.
Novo rukovodstvo Sportskog centra je dana 20.5.2016. godine podnelo tužbu protiv FK Kovačevac i na taj način uspelo da pravosnažnom presudom suda obaveže FK Kovačevac da nadoknadi sredstva za koja je ova ustanova bila oštećena nedomaćinskim poslovanjem prethodne opštinske vlasti i rukovodstva ustanove.

Login Form